Utolsó kommentek

  • matu91: Pedróóóó!!! (2010.08.24. 22:13) "e itt a blog !"
  • matu91: kapott egy hitlert? (2009.12.23. 14:06) "e itt a blog !"
  • tengör: Dehogynem, már tudom. Rákontráztam a leányra 2 sorozatnőcivel, gyere nézz be hozzám is, és megláto... (2009.08.03. 08:07) ew
  • tengör: nem, én nem tudom miért basztál írni :) Ityu legújabb körülményeire pedig inkább rá sem kérdezek xD (2009.07.29. 05:09) "e itt a blog !"
  • tengör: őőő... én pedig szeretnék ehhez kommentárt fűzni... de nem megy! :D (2009.07.29. 05:03) ew
  • Utolsó 20

2007.07.27. 20:30 puyol5

bugyi szökőkút titka

Nos, a történet igaz. És az a legmegdöbbentőbb.
Előszöris, egy kis turisztikai információ, ami nélkül nem érezhető át a történetünk igazi súlya...
Tudni illik a szökőkutunk kicsit kicsi, kicsit koszos, kicsit rendezetlen. De a miénk !!
Nagyjából 2-3 méter átmérőjű, van benne 3 nagyobbacska szikla, és három ponton lövelli az ég felé a vízsugarakat (Amelyek az ég felé tartó út első fél méterében csatát vesztenek azzal a bizonyos gravitációval szemben, aminek ez egy kifejezetten rossz szokása. )
A vízszint majdhogynem a térdet közelíti meg, egy átlagos 11 éves gyermeknél.

Belefulladni nehéz. Sőt tehetség szükséges hozzá. Nagy, tehetség. Hullaként belekerülni pedig veszélyes próbálkozás, mert egyrészt biztonsági kamerák vannak, másrészt tele van emberrel, legfőképp fiatalokkal. Akik, tudomásom szerint nem nézik tétlenül a szeretett szökőkútba kerülő élettelen testeket. A harmadik, és leginkább amerikai lehetőség, ugyancsak elképzelhetetlen, valahogyan alulról felszivárogni, tömör hullaként. Ez nem Bugyira vallana.

The true story..
Sajnos nem láttam, csak fültanúja lehettem eme csodálatos történetnek.
Átlagos este Bugyin, részegen fetrengő fiatalok tömkelege. Egy noname bácsi slattyog az imént körülírt szökőkúthoz és gondolkodás nélkül belemászik és elkezd keresni. Ez önmagában furcsa. Miután egy ugyancsak illuminált állapotban lévő egyed képtelen türtőztetni kíváncsiságát, odasomfordál az úrhoz és megpróbál segitséget nyújtani, mint  Bill Gates az éhező afrikaiaknak. Kiderül, hogy emberünk nem mást mint egy hullát keres abban az óriási lábmosóban, ezeddig sikertelenül. A folytatásban ketten túrnak az elveszett hulla után (megint hangsúlyozom ketten alig férnek el a szökőkútban!). Bácsi minden reményt felad, és elindul haza azzal a tudattal, hogy ma sem talált hullát a csobogóban. A segítőtárs kisebb dührohamban tör ki, mivel tehetetlen bácsi galád módon átvágta, mert a szökőkútban tényleg nem volt egy szál aszott hulla sem.

1 komment

Címkék: summertime


A bejegyzés trackback címe:

https://puyol5.blog.hu/api/trackback/id/tr17126689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csoki 2007.09.18. 20:25:58

Lécci írd meg ki az:)XD