Utolsó kommentek

  • matu91: Pedróóóó!!! (2010.08.24. 22:13) "e itt a blog !"
  • matu91: kapott egy hitlert? (2009.12.23. 14:06) "e itt a blog !"
  • tengör: Dehogynem, már tudom. Rákontráztam a leányra 2 sorozatnőcivel, gyere nézz be hozzám is, és megláto... (2009.08.03. 08:07) ew
  • tengör: nem, én nem tudom miért basztál írni :) Ityu legújabb körülményeire pedig inkább rá sem kérdezek xD (2009.07.29. 05:09) "e itt a blog !"
  • tengör: őőő... én pedig szeretnék ehhez kommentárt fűzni... de nem megy! :D (2009.07.29. 05:03) ew
  • Utolsó 20

2007.10.29. 13:06 puyol5

úristen, jön a végítélet !

Ezennel meg kell mutatnom, hogy ilyen van. Ezt nem hagyhatom ki. Hiba lenne. Nem fejtem ki álláspontom, főként Erikával való barátságom érdekében.. :)
De ezt olvassátok el, beszarás :D


Keresztény Testvéreink!

Az özönvíz óta talán még sohasem volt olyan nagy szükség az emberek megtérítésére, mint most, az utolsó időkben.

A gonoszság szaporodik, istenkáromlás mindenütt. Pénzimádat, intézményesített lopás, csalás, kizsákmányolás, eladósítás, nyomorba döntés. Erkölcsi züllés, abortuszok, házasságtörések, családok felbomlása, a paráznaság és a homoszexualitás nyílt ünneplése. Sátánista rock és modern művészet, okkult, keresztény-ellenes filmek, mágiára csábító gyerekkönyvek, megrontó média. Háborúk szítása és más emberiség-ellenes bűntettek sötét célokért. A gonoszságot ostorozók félresöprése és üldözése. Langyos, megalkuvó, sőt elhajló hivatalos egyház. Sátán teljes erőbedobással dolgozik.

Mint megvadult csorda a szirt széle felé, úgy nyargal az emberiség a végítélet felé. A legtöbb embernek azonban fogalma sincs saját bűnös voltáról és hit általi megtisztulásának szükségességéről, Istenről, a végítélet, a pokol és a mennyország létezéséről, az utolsó napok és az Antikrisztus közeledtéről.

Kedves keresztény testvéreink, ne nézzétek tétlenül ezt a rontást! Nekünk kötelességünk figyelmeztetni az élőket a veszélyre! Isten ránk bízta titkait, papoknak kenettünk fel a Szentlélek által, az evangéliumot kell hirdetnünk.

http://www.cryingvoice.com/index_mag.html

Az használ ha körbetekerem a fejem -Isten által teremtett- alufóliával... ? =)

Szólj hozzá!

Címkék: nagyotnézek


A bejegyzés trackback címe:

https://puyol5.blog.hu/api/trackback/id/tr87211790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.