Utolsó kommentek

  • matu91: Pedróóóó!!! (2010.08.24. 22:13) "e itt a blog !"
  • matu91: kapott egy hitlert? (2009.12.23. 14:06) "e itt a blog !"
  • tengör: Dehogynem, már tudom. Rákontráztam a leányra 2 sorozatnőcivel, gyere nézz be hozzám is, és megláto... (2009.08.03. 08:07) ew
  • tengör: nem, én nem tudom miért basztál írni :) Ityu legújabb körülményeire pedig inkább rá sem kérdezek xD (2009.07.29. 05:09) "e itt a blog !"
  • tengör: őőő... én pedig szeretnék ehhez kommentárt fűzni... de nem megy! :D (2009.07.29. 05:03) ew
  • Utolsó 20

2008.02.17. 18:54 puyol5

itt a hiba

Szép jó estét! vagy napot, ha ilyenkor tévedtél az internet eme rejtett szegletébe!

Mai történetem meglepő lesz sokak számára és azt hiszem meg fogtok érteni, együtt tudtok érezni szerény személyemmel.

Én, mint hivatásos Tibi, nap mint nap menetrendszerűen kinézek a mezőre. Ma sem volt ez másképp, délután látogattam meg a szabdaságot jelentő zöldes-barna gyepet. Foci, mint önfenntartó tevékenység.
Az alaphelyzet tisztázva, Tibi, Ottó, focipálya és barátok. Namármost az egyetlen porszem a gépezetben a románok. Maga az, hogy román, nem zárja ki a közös focizás lehetőségét. Ami már válóok, az az alkoholizmus, a bűz, a fogmentesség, a magyar nyelv fura kesze-kusza tördelése és a legbosszantóbb: büszkeség arra, hogy román Magyarországon.
A focit nem mint játékot alkalmazzák, nekik ez harc, küzdelem. Egy meccsen tényleg az. Sokszor gátlástalan.
DE! Amikor én vasárnap délután kibaktatok a néhol zöldellő, néhol buckás szeretett pályácskámra, össze szigszalagozott szakadt stoplisban, és egy 500 Ft-os Bugyi melegítőben, nem verekedni indulok! Azért megyek hogy a barátaimmal nevethessek és játszhassak. Mert a fociban a játék a szépség.
Sajnálatos módon a hatodik olyan becsúszás után, ami csontropogtató és bőrhorzsoló volt, hozzá kellett szólnom a világ eme kitagadott rétegéhez (vajon miért?) a közmorál érdekében.
Nem tettem mást, mint a fent említett sorokat csokorba szedve, előadtam magam, bevetettem minden szónoki tehetségem, hogy meggyőzzem a hallgatóságot arról, hogy a foci itt úgy él mint játék. Visszakaptam a következő rövidre és tömörre csonkított önvallomást: "Te oszt senki nem vagy! Közöde nincs hogy a focihoz neked! Ez itten nem menyasszonytánc itt!" - Az egyed közelített felém, megcsapott az évekmunkájának szaga(alkohol) - "Te neked arra ne legyen nagypofád, hogy magyar vagy!" - Itt a pont amikor a mécses eltört, éppenséggel kinek legyen nagy pofája arra, hogy magyar? egy románnak? aki ha véletlen dolgozik, akkor feketén? aki kihasználja az államot és minden egyes MAGYAR embert? az lehet büszke? hmm?
Következő mozzanatban meglökött, és szempillantás alatt Ottó ugrott elém majd még 2 ember, készen arra, ha moccan, ütnek. Ez a nagy szerencsém. Most, amikor tényleg nem csináltam semmit, kis híján szétkenték az arcomat, mert magyarnak mondom magam a saját Magyarországomban.

4 komment

Címkék: nagyotnézek közhírré gondolkodj tapasztalva


A bejegyzés trackback címe:

https://puyol5.blog.hu/api/trackback/id/tr65343106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mundrusz 2008.02.17. 21:06:10

Mért nem hívtatok? Kik voltak kinn?
Ha kell a box, beszállok...

puyol5 2008.02.17. 21:09:23

Ottóval mentünk ki ketten és találkoztunk sok emberrel.. amugy tényleg jöhettetek volna :D

zsotyi 2008.02.18. 18:26:16

Huhuuu! Nem vagyok az az ember, aki sok verekedésben vett részt, és erre büszke is vagyok, de egy csoportos románverésben bármikor számíthattok rám! :D

Kaldi 2008.02.18. 19:04:14

Tibi te rasszista vagy, mért kell megint a szegény románokat bántani...XD Amúgy meg életben hagytátok őket? Na ne máááá...