Utolsó kommentek

  • matu91: Pedróóóó!!! (2010.08.24. 22:13) "e itt a blog !"
  • matu91: kapott egy hitlert? (2009.12.23. 14:06) "e itt a blog !"
  • tengör: Dehogynem, már tudom. Rákontráztam a leányra 2 sorozatnőcivel, gyere nézz be hozzám is, és megláto... (2009.08.03. 08:07) ew
  • tengör: nem, én nem tudom miért basztál írni :) Ityu legújabb körülményeire pedig inkább rá sem kérdezek xD (2009.07.29. 05:09) "e itt a blog !"
  • tengör: őőő... én pedig szeretnék ehhez kommentárt fűzni... de nem megy! :D (2009.07.29. 05:03) ew
  • Utolsó 20

2008.02.19. 18:30 puyol5

pofa-szakadás

Azt hiszem, most bárminemű félelem nélkül leírhatom, amit gondolok. Ugye ez demokrácia, mármint a Magyarországon van és az afelett áll, amit az iskolában alkalmaznak.

Tisztelt ofő, Akit Nem Nevezünk Nevén, befolyatta az utolsó deci vizet a csordultig lévő pohárba...

A hazugság bűn. Mint már korábban is emlitettem, erre tanítanak a gyermekkönyvek. A fejemben még mindig él az, hogy nem hazudok a saját érdekemben, azért hogy másnak rosszabb legyen. Az elv hivatalosan a "de én csak segiteni akarok", bár nagyobb segítséget tud nyújtani egy háromlábú vak tehénnel keresztezett retardált teknősbéka.

Íme, felsorolom a szülőkhöz vágott hazugságokat, nagyvonalakban, a teljesség igénye nélkül, biztos forrásból szerezve az infokat.

1, Állítás: Gólyabálon 5 ittas gyerek volt.
Tény: 1 ember fogyasztott bizonyítottan alkoholt az osztályunkból, ő már megkapta a büntetést és tájékoztatták a szüleit.

2, Állítás: Nem léptünk fel farsangon. Elveszett az összetartás/összetartozás.
Tény: Azért nem léptünk fel, mert egy héttel a farsang előtt találták ki, hogy mit kéne alkotni, nem volt idő felkészülni. Továbbra is tartom az álláspontom, miszerint az osztályunk igenis összetart.

3, Állítás: Az órák utáni magatartás rossz: "Együtt megyünk a Korsóba!"
Tény: Igaz, együtt. Az is tényként kezelhető, hogy én írtam le először ezt a dolgot, nyíltan. Még mindig büszke vagyok rá. Képmutatásnak tartom, hogy az idősebb generáció megveti ezt a magatartást, mintha nem lettek volna fiatalok. Másrészt milyen jogon szól bele egy tanár az isokla UTÁNI közös programok mibenlétébe.

4, Állítás: Kicsik jelentkezésekor részeget játszó gyerekek.
Tény: Ugyancsak egyetlen tanuló volt a "hibás". Nem tettette magát részegnek, csak szimplán a földön feküdt, olyan távolságban a kicsiktől, hogy észre sem vehették. Ott voltam, láttam. Más az, hogy ki fújta fel és miért.

5, Állítás: Aprópénz szétszórása az alapítványos üvegből.
Tény: Nagyságrendileg körülbelül 5 db kétforintos pénzérméről van szó, amivel szórakoztattuk magunkat délután. Megint egy felfújt ügy, kinek okozott ezzel fájdalmat és milyen szinten szegett szabályt? Asszem elhanyagolható...

6, Állítás: Nem köszönnek a folyosón.
Tény: Lehet, hogy valaki nem köszön, megértem, mert néhány tanár szökőévben egyszer nyög vissza. Én kikérem magamnak, mert mindenkinek, szinte minden találkozáskor hangosan köszönök. Egy rész viszonozza. Ez olyan dolog, aminek két oldala van és nem feltétlenül a "hatalomnélküliek" a hibásak...

7, Állítás: Az a menő, aki a legtöbb egyest tudja összegyűjteni 1 nap.
Tény: Ez mind közül a legszánalmasabb, tisztelt tanárnő. Attól, hogy üldözési mániája van és furcsa képzetek ólálkodnak a fejében, nem feltétlenül van minden úgy, mint a reményeiben. És persze, NEM SZABADNA az ostoba feltételezéseit tényként terjeszteni. Megdöbbnető és alattomos.

8, Állítás: 010-es teremben asztalon táncoló gyerekek.
Tény: Sokadszorra mondom, egy emberről lenne szó. A fekvés Ofő szótárában, mint táncolás szerepel. Kellemetlen félreértés.

9 komment

Címkék: táncsics nagyotnézek őkmindigjobbantudják.. közhírré


A bejegyzés trackback címe:

https://puyol5.blog.hu/api/trackback/id/tr66346022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ityuzu 2008.02.19. 18:55:06

előszöris elnézést kérek főbenjáró bűnömért... Igen ÉN ráztam a kólát akkoor amikor Pepe részeget játszott, IGEN ÉN loptam és szórtam szét 5-10 forintnyi 1 és 2 forintost, amit össze is szedtem, és IGEN ÉN NEM KÖSZÖNÖK (azoknak a tanároknak, akik amugyis parasztok és le se szarják, hogy én kis porbafingó élek, ebbe a suliba járok és esetleg még tanit is) Tisztelet a kivételnek!
ja és a korsó... mégis hova a faszomba menjek suli után, ha nincsenek padok és nincs terem ahova be lehet ülni. Gondolom tanárnő úgy adta elő, hogy mi minden délután ott vagyunk és részegen tántorgunk haza... mindegy ő dolga, aki nek van esze az nem hiszi el a ferditett valóságot... csak az a baj, hogy ma már mindent tényként fogunk fel amit olyan ember mond aki "nálunk jobban tudja"
valami ilyesmi lenne a véleményem asszem

matu 2008.02.19. 18:57:03

Ez elég vicces. Nekem nem kell semmit magyarázni, én tudom. És határozottan vicces, így kívülről.
...belülről? hát határozottan idegesítő. Lehet ezt témázni blogokon, lehet rajta nevetgélni, de senki nem változtathatja meg azt a retardált csürhét, akik tanári karnak nevezik magukat. (tisztelet a két kezemen bőven megszámolható kivételeknek.)
Régen rájöttünk már, hogy Akitnemnevezünknevén... hát hogyismondjam... korlátolt. :D Ez nem új. Viszont az újabb és újabb sztorikra mindig kíváncsi leszek, mert jobbnál jobbak.

dAvE 2008.02.19. 19:49:03

én asszem nem tartozom a meghúzom magam, kussolok mert szeretem ha szopatnak és kibasznak velem emberkékhez, ha vki magára ismert ez alapján bocs ez a véleményem egyes emberek magatartásáról... XD de ezek az emberek még ezután is ilyenek fognak maradni meg még ennél durvább kibaszások után is. nem tudom miért ilyenek talán élvezik a dolgot, az h megvédjék magukat, kiálljanak az igazságtalanság ellen csak mondjuk annyival h elmondják a véleményüket, felszólalnak...áhh ugyan... sajnos a többség még akkor sem csinál semmit ha saját magáról van szó mert jobb a poshadt állóvíz nehogy felkavarjuk, isten ments még talán jobb lesz nekem vagy esetleg másnak akiért kiállok. és igen lehet h úgy sem érünk el semmit a világon de ez a nézet is azért él ilyen élénken mert a többség így áll hozzá. aki továbra is béégetni akar csak nyugodtan de ne béégessen bele abba amit csinálok vagy amit mondok én vagy azok akik vállalják a véleményüket és van igazságérzetük. és még mielőtt valaki keresztre feszítene ez is csak egy vélemény. ééértem? XD ja és aki magára ismert az csak a véletlen műve és mint mindig respect a kivételnek :D

ityuzu 2008.02.19. 20:10:44

az a baj hogy aki kiáll a maga véleményéért és egyáltalán van bármiféle véleménye is, ami nem felel mega többség előírásainak, az a köcsög, azt szopatják és a végén annak lesz sokkal szarabb... szal örök dilemma... legalábbis számomra.. mondjuk nekem mindegy, mert ha meg se szólalok már akkor is irritálom a tanárokat egy-egy mosollyal, vagy esetleg azzal hogy egy napsütötte délelőttön kémiaórán a kezem árnyékát nézem... (a különbség az, hogy amíg Baranyi tanárnő csak röhögött, az a bizonyos, akivel már a tököm tele van, de nem akarok rá semmi csúnyát mondani (pedig nagyon megérdemli), naszóval neki eldurrant az agya és küldött ofőhöz, ami ugye nem megoldotta a problémát, hanem... hát... mondjuk ugy hogy komolyan vette és még nekem kellett hálásnak lennem, hogy nem kaptam beirást

Kaldi 2008.02.20. 20:46:12

Táncsics... (fáradt vagyok már egyéb közösség építő kritikát ide tűzni) :)

Nyusziköröm 2008.02.21. 17:29:33

én amikor ezt megláttam... szomorú, de valahogy semmilyen érzést nem váltott ki belőlem. Nem voltam megdöbbenve, nem éreztem magam se sértettnek, se hibásnak (pedig lenne miért te részeg azstalon táncoló disznó!), és egyszerűen.... semmi. Valahogy már vártam... Azt is, hogy másnap nekünk ezt nem adja elő, csak a hiányzásokról beszélt. Nem érdekel; nem tehet semmit. Nincs hatalma... most beír 1-2 méretes baromságot nekem? Ordítoznak velem itthon? Naéés... rendszerint néznek le azok akik nem ismernek. Számomra már nem meglepő, h mit csinál ez a nőszemély, vagy 1-2 másik. Az a meglepő, hogy valamiért szükség van rájuk. Nemtom mi nagyot alkottak, h ilyen nélkülözhetetlenek, de még mindig nem rúgták ki őket... Istenem, egy életcélom, h fél évre igazgató legyek a táncsicsban....
De amúgy... pattogjon ahogy akar, még a térdemig sem ér hiába próbálkozik.

Nyusziköröm 2008.02.21. 17:31:24

haggyatok élni, és én élek

utolsó bauer au szinács 2008.03.01. 22:17:04

ééééééééééés: IGEN!!!! Megint, megint, megint TÁNCSICS! Egyszerűen, röviden és velősen. Ide mindenki jöhet, ingyen és fizetve! ez egy kibaszott melegedő az oktatási szektor legaljának!!! És igen, tiszteljük a szabály erősítőit! Mert ők is szenvednek egy kicsit, persze közel sem úgy, mint a bunkó, tróger, köcsög, kretén esetleg paraszt diákok - vagyis mi. Merthogy ezek lettünk: AZ ILYEN MAKKSZOPÓKTÓL, MINT A ZOFÓ MEG A "MAGAS"... De nem lehet mindig visszavágni nekik, mert jelen pillanatban úgy baszhatják el a további karrierünket (már aki még tanulni fog tovább) és a családi harmóniát, ahogy akarják. Ez van. Bár lehet hogy picit sarkítottam... DE VIGYÁZZATOK, MOCSKOK, MERT HA KIKERÜLÖK INNEN...!