Utolsó kommentek

  • matu91: Pedróóóó!!! (2010.08.24. 22:13) "e itt a blog !"
  • matu91: kapott egy hitlert? (2009.12.23. 14:06) "e itt a blog !"
  • tengör: Dehogynem, már tudom. Rákontráztam a leányra 2 sorozatnőcivel, gyere nézz be hozzám is, és megláto... (2009.08.03. 08:07) ew
  • tengör: nem, én nem tudom miért basztál írni :) Ityu legújabb körülményeire pedig inkább rá sem kérdezek xD (2009.07.29. 05:09) "e itt a blog !"
  • tengör: őőő... én pedig szeretnék ehhez kommentárt fűzni... de nem megy! :D (2009.07.29. 05:03) ew
  • Utolsó 20

2009.02.23. 21:57 puyol5

huxley - majmok bombája - part2

és igen. mondhatjuk, hogy volt egy nap a héten, amikor hasznos voltam. kifejezetten eredményesen mozgósítottam az energiáim. -taps-

idézet következik:

A szerelem elűzi a rettegést; a rettegés viszont a szerelmet űzi el. És nem csak azt. Elűzi az értelmet, a jóságot, a rettegés elűz minden szép és igaz gondolatot. ... Nem maradt egyetlen embertársuk sem, egyetlen épeszű lény sem, aki képes lenne szót érteni a többi épeszű lénnyel; csak egy csapdába került, megkínzott állat vergődik üvöltve. Mert végül a rettegés emberi mivoltunkat űzi el. S a rettegés, kedves barátaim, a rettegés a modern élet sziklaszilárd alapja.
Rettegünk a sokat reklámozott technikai vívmányoktól, amelyek - az életszínvonal emelkedésével párhuzamosan - növelik annak esélyét, hogy erőszakos halált halunk. Rettegünk a tudománytól, amely többet vesz el az egyik kezével, mint amennyit a másikkal oly bőségesen ad.
Rettegünk bizonyítottan végzetes szokásainktól, amelyekért - öngyilkos hűségünk okán - képesek vagyunk ölni és halni.
Rettegünk a Nagy Emberektől, akiket - közfelkiáltással - mi juttattunk hatalomra, s akik tőlünk kapott hatalmukat kihasználva legyilkolnak és rabszolgasorsba taszítanak bennünket.
Rettegünk a háborútól, minden áron el akarjuk kerülni, mégis minden eszközzel azon vagyunk, hogy kirobbantsuk.

nem tudom, hogy lesz-e part3. ha írok, lesz, ha nem, nem. gyilkos logika.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://puyol5.blog.hu/api/trackback/id/tr8961916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.